Blog just for fun! :)

Efter godt halvandet år uden blog, har jeg indset at jeg faktisk savner et sted hvor jeg kan få lidt outlet for min lyst til at skrive. Jeg har altid syntes godt om at skrive og min gamle drøm om at en dag skrive en bog er bestemt ikke død endnu. Men indtil så stort er projekt bliver til noget, må jeg “nøjes” med at skrive små blog indlæg 🙂

Præcis som mine tidligere blogs, bliver også denne fyldt med lidt af hvert; træning, film, bøger, en enkelt short story i ny og næ, billeder af katte og andre dyr samt billeder og fortællinger fra rejser.

Jeg har lige sat bloggen op og har endnu ikke sat mig helt ind i hvordan jeg konfigurerer den bedst, så beklager det lidt skrallede udseende for nu.

Velkommen til! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s