Om ingenting, og om lidt af hvert.

Så går den tredje uge på mit nye arbejde mod sit slut. Indtil videre har jeg kun haft vagter i skadestuen, hvor jeg også har måtte støve mine abdominalkirurgiske kundskaber af, da skadestuelægen på Hvidovre også tager sig af dem i vagten. Næste uge starter jeg til gengæld med at have ortopædkirurgiske mellemvagter og får endelig lov til at komme på OP! Selv om jeg synes at det kan være meget sjovt at være i skadestuen, så føles det lidt som om jeg er KBU læge igen, når den slags vagter er de eneste jeg har. Ser med andre ord meget frem til næste uge, selv om jeg også ved at den bliver tough, da den byder på rigtigt meget nyt 🙂

Med nyt job og ny uddannelsesvej syntes jeg også at det var på tide at skifte mange andre ting ud. Jeg er ekspert i at samle på gammel make up, da jeg ikke er særligt interesseret i at købe nyt og får det heller ikke brugt særligt hurtigt, siden jeg ikke går med det så tit. Det resulterer tit i flere måneder med kløe i øjnene fra min gamle mascara, før jeg endelig får gjort noget ved det og skaffer en ny. Træningstøj er også noget jeg sparer rigtigt, rigtigt længe. Det er nu ikke nødvendigvis en dårlig ting; ingen grund til at købe nyt, bare for at købe nyt. Men det er som om især nylon tøj har en begræsning på antallet gange de kan klare sved og rodalon, inden det mister pasformen og bare ligner noget gråt og kedeligt stof.

Så nu har jeg fået skiftet alt mit make up ud, og det meste af mit træningstøj! Jeg havde fået anbefalet et make up mærke som hedder Tarte, så købte bare det hele derfra. Pakken kom i dag, så inden jeg skulle på nattevagt, skulle jeg naturligvis prøve en masse af det. Første indtryk er meget godt, især af deres læbestift. Synes altid at det enten tørrer ud, smører ud og/eller forsvinder så snart man tager en tår vand eller spiser noget. Men det virker som om de formået at lave én, der fugter og bliver på plads et godt stykke tid 🙂 Så bliver det pludselig lidt sjovere at bruge også, når det faktisk virker godt.

Med nyt træningstøj, har jeg det sjovt nok altid som om det sparker lidt ekstra til motivationen! Ikke fordi motivationen fejler noget for tilfældet, men ser bare ekstra meget frem til at træne når jeg fået nyt, mega behageligt og lækkert tøj 🙂 Lidt donna er man vel, inderst inde 😀

Med mit nye job får jeg nu også en cykeltur hver dag på 20 km. Med den sommer vi har haft indtil videre, har det været rigtigt dejligt, men tror sangen bliver en anden når vi får regn og blæst en gang… Men udover alt det sol jeg får, betyder det også at jeg kan få en del mere mad hver dag! Det er kun et plus 😀 Og den ekstra “automatiske” forbrænding passer perfekt nu hvor jeg forsigtigt prøver at trimme ned til et godt udgangspunkt inden jeg skal starte konkurrence diæt en dag. Meget bedre kun at skulle smide cirka 5-6 kg frem til konkurrence, end +10 kg. Indtil videre går det også meget godt, har smidt 1,5 kg på de første 3 uger uden rigtigt at tænke over det, og det er selv om jeg sat maden op. Er samtidig blevet stærkere i mine løft, så kan ikke brokke mig 🙂 Jeg har endnu ikke helt besluttet om jeg satser på AF til påsken 2019, meget fordi jeg ikke ved hvordan arbejdsbelastningen kommer at se ud på min nye arbejdsplads. Jeg synes at konkurrenceforberedelsen til AF – selv om den var sjovere – krævede mere tid end forberedelsen til BF. Så jeg vil lige se hvordan virkeligheden bliver for mig på Hvidovre, inden jeg beslutter hvad jeg skal satse på først.

Nå, nu vil jeg afslutte denne wall of text jeg har produceret. Beklager at der ingen billeder er, men sidder og skriver på en computer på arbejde, så har ikke muligheden for at skabe et galleri. Lover mere farve i næste indlæg 🙂

God weekend!

2 thoughts on “Om ingenting, og om lidt af hvert.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s