Every day is carb up day! <3

Da jeg de seneste par dage har haft lysten til at skrive, men ikke kunnet samle tankerne om noget innovativt at skrive om, tænkte jeg at jeg simpelthen ville blogge hvordan en typisk dag for mig ser ud rent kostmæssigt. Pro vloggers og bloggers inden for fitness-og/eller livsstilsgenren laver jo den slags indlæg tit som tæt, så hvorfor ikke hoppe med på moden 🙂

Morgenmad

Frulle

Havregrød med blåbær og mandelmel, toppet med cashewsmør og en ordentlig portion Mild & creamy ovenpå (sidstnævnte har jeg ikke lagt til på billedet, da det bare dækker hele den smukke blå grød fuldstændigt). Jeg er fuldstændigt afhængig af cashewsmør og er egentlig lidt imponeret over mig selv, da jeg formår at lade være med at spise hele glasset på én gang – det kunne jeg nemlig sagtens 😀 Min morgenmad varierer jeg meget sjældent. Desuden naturligvis en stor kop sort kaffe som den perfekte afslutning!

Frokost

Lunch

Gnocchi, edemame, chili og en frugt/nødde bar. Min frokost spiser jeg de fleste dage på mit arbejde, så den skal bare være simpel, ikke fylde for meget i tasken og give en masse energi og mæthed. Især om sommeren er jeg ikke altid så god til at spise ordentligt hele tiden, fordi varmen gør at jeg mister min appetit. Så en rawbar eller lignende, med en masse carbs og fedtstoffer til frokosten, sørger for at jeg for mine kcal selv når appetitten ikke er så stor. Nogle gange skifter jeg gnocchi ud med ravioli med trøffel og svamp og edemame skiftes nogle gange ud med kidney bønner. Men ellers er der heller ikke vanvittigt stor variation i min frokost når jeg er på arbejde. Hvis jeg er hjemme, til gengæld, plejer jeg at være lidt mere kreativ, eller så forkæler jeg mig selv med at købe frokosten fra én af de mange gode mad-steder vi har lige rundt om hjørnet 🙂

Mellemmåltid

Mellis

Mit mellemmåltid plejer at være meget simpelt også det. En shake med bær, proteinpulver, spinat, olie og vegetabilisk mælk. Jeg er helt tosset med alpro’s professional almond! Den indholder næsten ingen kcal, men smager helt hjernedødt lækkert! Og en shake bliver helt fantastisk crémet hvis man bruger den som væske. Det må næsten være en scam, hvor den i virkeligheden er proppet med sukker og fedt, så fantastisk konsistens og smag som den har! 😉 Her i sommervarmen gælder også samme princip som til frokost, d v s jeg får nogle ekstra “nemme” kcal i en frugt/nøddebar 🙂

Aftensmad

Aftensmad

Aftensmaden er klart det måltid jeg varierer mest. Lige denne aften blev det til en blanding af soyabønne pasta og broccoli/ærte pasta med olivenolie og cherry tomat. I sommerperioder er jeg ellers tosset med at spise et bjerg frugt sammen med noget krydret og salt, f eks en masse nektariner eller ferskner i tern, sammen med pulled oumph i en sovs med kidney bønner og chili.

Bonus mad

Nogle dage, hvis jeg synes der er plads til det, afrundes det hele med en skefuld cashewsmør eller jordnøddesmør 😀

Det var ellers simpelthen det hele! Nu nærmer jeg mig min sommerferie, så efter nogle uger hvor jeg været meget skemalagt med mange og lange dage, regner jeg med at få mere tid til at blogge noget mere.

Fortsat god aften!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s