Motivationen i top!

Efter træningspausen i ferien, er jeg kommet meget godt i gang igen og er nu halvvejs igennem sidste uge, i min nuværende programcyklus. Jeg har successivt fået mere og mere mad i løbet af disse fem uger, for at stabilisere (og gerne øge) min vægt. Den har været på vej stødt nedad hele sommeren, og da jeg ikke har planer om at stille op før næste år, er der ingen grund til at være i underskud nu. Så lige nu føler jeg mig på top – bliver stærkere uge for uge og føler mig langt fra at ramme nogen form for overreach. 🙂

Motivationen for at stille op næste år igen er helt i top, så jeg har simpelthen besluttet, at det skal jeg satse på! 🙂 Om det bliver allerede til påske, kommer at være lidt afhængig af hvordan min hverdag kommer at se ud næste semester, d v s efter nytår og det meste af foråret. Der venter nemlig en større forandring som højst sandsynligvis kommer at betyde en midlertidig lang flyt for mig, Thomas, Dexter og Fido, og hvis det er én ting der er sikker, så er det at store forandringer og konkurrencediæt ikke altid går hånd i hånd… Men ellers bliver det til Danish Open næste september 🙂

marlonbrando2

Apropos Danish Open, så finder årets konkurrence sted i Sønderborg, den kommende weekend. Hvis nogen af dem som skal stille op læser med, ønsker jeg held og lykke og håber at I får en fed oplevelse! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s