Tiltrængte fridage (med tid til lidt reflektion) :)

I starten af denne uge havde jeg mine første sammenhængende fri-dage fra arbejde, siden jeg kom tilbage fra ferie. Vi har været hårdt ramt af sygdom på afdelingen, så der har bare været fuld knald på for os der sluppet for sygdom. De to fridage var meget tiltrængte og bød på afslappende fornøjelser i form af cafébesøg, magic, skyrim, træning samt en lille smule shopping 🙂

Min hud er desværre gået helt amok med små bumser på halsen og i ansigtet, noget som den ind imellem gør, uden at jeg kan finde en rigtig forklaring på hvorfor. Denne gang startede det når vi var i Japan, jeg tænkte først at det var på grund af det meget fugtige og varme klima. Men det har bare fortsat efter at vi er kommet hjem. For flere år siden fik jeg af min kære veninde Line anbefalet Dermalogica’s clay cleanser mod netop den slags “udslæt”, og det er efterfølgende blevet min “go to solution” når de vender tilbage, med fantastik resultat hver gang 🙂 Så jeg smuttede ind til byen for at skaffe mig en flaske og snublede så over Bodyshop’s nye produkter; Halloween inspireret duschcréme og body butter, med en sugar skull på! Jeg kunne jo umuligt gå hjem, uden at tage dem med 😀

selvforkælelse

Jeg fik også endelig skaffet et nyt par squat sko! Mine gamle adidas har været meget fine, men efter hånden er så mange af snørehullerne gået i stykker (jeg snører altid mine sko helt åndssvagt hårdt når jeg squatter), at de dårlig kan snøres om foden længere. Denne gang prøver jeg Adidas adipower, med den hårde hæl. Jeg har hørt meget godt om modellen og kan virkelig godt lide en meget hård hæl i mine træningssko, så ser frem til at prøve dem for første gang i dag! 🙂

squatsko

I går havde jeg min første dag på det dagkirurgiske afsnit i Hvidovre, hvilket er det afsnit hvor de “mindre” operationer bliver udført; f eks fjernelse af fedtknuder og fraktur-implantater. Så der får selv en uerfaren kirurg som mig, lov at sidde som eneste kirurg på stuen 🙂 Det er meget sjovt, dels fordi man føler sig lidt mere “voksen”, og dels fordi jeg faktisk synes at den slags kirurgi kan være meget sjov. Det er som regel korte indgreb med pænt resultat og det er meget tilfredsstillende at fjerne “ting som ikke skal være der”, hvis man siger det sådan 🙂 Efter sådan en dag, var jeg helt høj når jeg kom hjem, samtidigt meget smadret fordi den sidste operation træk meget ud på tiden, så dagen blev lang. Andre dage vender jeg til gengæld hjem smadret og vred, fordi sygehusvæsenet er blevet til så stort et offer for jurister og økonomer, med et vanvittigt dokumentationskrav, overflytning af sekretæropgaver til andre personalegrupper inklusive os læger, samt hårde besparinger på personalesiden. Jeg synes det er meget tydeligt at personalet er skåret ned til mindste mulige antal for at det lige kan løbe rundt, hvilket gør det enormt sårbart ved sygdom eller ved en pludselig øget arbejdsbelastning. Dage hvor det føles som om man gjort to personer’s arbejde hvor majoriteten af opgaverne har været af sekretær, telefondame og visitator kategori, er ekstremt utilfredsstillende. Jeg burde nok, hvis jeg skal lytte til mit sindelag, finde en måde hvor jeg i større grad selv bliver herre over mit erhverv. Jeg leger med en række idéer og jeg formoder at den eneste måde at vide om det kan lykkes for mig, er at prøve 🙂 Jeg vil skrive et separat blog-indlæg om mine planer/drømme/ambitioner på et senere tidspunkt, nu er det nemlig blevet tid til træning og derefter nattevagt i skadestuen. Det er oftest meget sjovt, der er indslaget af “rigtige” lægeopgaver altid meget større end de administrative opgaver. 🙂

God weekend!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s