Illness in the ranks

1188_illnessintheranks

I starten af ugen fik jeg en eller anden dum virus som slog mig fuldstændigt ud frem til i går. Jeg kan næsten ikke huske sidste gang jeg haft så høj feber i voksen alder. Jeg hader det, bliver også altid slået groggy, når jeg har feber. Nogle personer kan godt holde den kørende selv med tæt på 39 grader, men hvis jeg bare kommer op på 38, er jeg ikke meget værd. Heldigvis er sygdommen nu hurtigt på vej i retur, men naturligvis ikke uden at liiige slå sig lidt ned i mine bihuler :-/ Men hellere det, end feber.

Jeg nåede i det mindste lige afslutte sidste træning i min træningscyklus, inden sygdommen slog til. Og nu synes jeg at jeg er rask nok, til at kunne gå i gang med træning igen i den kommende uge. Jeg fortsætter på fullbody modellen, med 4 træninger om ugen og fokus på styrke i chins og dips, samt styrke og masse på ben og glutes. Glæder mig til at starte på nyt program!

Og i morgen kommer vi ind i Oktober måned – Halloween måneden! 😀 Jeg ser meget frem til en masse efterårs(u)hygge hvor jeg også får en god grund til at bruge alt mit Halloween tøj fra Blackmilk 🙂 Og så har jeg som ambition at få skrevet og postet et par horror short stories her på bloggen i løbet af måneden 🙂

Apropos noget helt andet, så er billedet øverst i dette indlæg malet af Nils Hamm, en kunstner som står bagved rigtigt meget ikonisk kunst på de forskellige kort i Magic the gathering – det kortspil som mig og Thomas spiller regelmæssigt inde i Farao’s. Meget af hans kunst kan også fåes som malerier at hænge på væggen, så hvis man er på jagt efter meget stemningsfuld kunst fra fantasy genren, kan jeg varmt anbefale at tjekke ham ud, og selv om der er meget gys, gore og horror bland hans værker, så er der også flere “søde” malerier at finde, hvis det er det man er på jagt efter.

Fortsat god søndag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s