Mål for fremtiden: tema træning

gunz

I de kommende par blogposts kommer jeg at fortælle lidt om de næste målsætninger jeg har sat mig indenfor forskellige “felter” i mit liv. Den ene er indenfor min træning og det er den første målsætning jeg vil fortælle om. Som jeg allerede har flaget for i tidligere blogposts, så er jeg meget motiveret for at stille op igen i 2019 og har overvejet at tage både AF til NC den kommende påske, samt BF og bodybuilding til DFNA’s Danish Open til efteråret. Efter meget frem og tilbage, har jeg nu besluttet at satse udelukkende på Danish Open og forhåbentlig at derefter få lov fra DFNA, til at også stille op i udenlandske konkurrencer næste efterår. Grunden til at jeg vælger at droppe AF er hovedsageligt den kommende lange flyt med nyt arbejde, hvilket indebærer en “ustabil” periode hvor jeg skal finde nye rutiner som jeg i skrivende stund ikke aner hvordan de kommer se ud. Flytten ligger kun 2,5 måned før AF og i perioden med konkurrenceforberedelse, har jeg stort behov for at ikke skulle behøve at bruge min koncentration på alt for mange andre store resource-krævende ting. Jeg elsker ellers når der sker noget nyt, men helst ikke i sidste halvdel af min konkurrenceprep 😉

Derudover vil jeg denne gang meget gerne stå i RIGTIGT tight form på scenen. Seneste tur på scenen var den gang med bedst form indtil videre, men stadigvæk nok skønsmæssigt ca 5-7 kg over hvor jeg skal være, for at have top niveau. Så jeg regner med at skulle have en 6 mdr konkurrence diæt, for at lande der hvor jeg vil lande. 6 mdr er en lang diæt og helt ærligt føler jeg lige nu, at det er nok for mig det næste år. Jeg gider faktisk ærligt talt ikke at køre diæt fra nu og frem til påske oveni.

leftquarterturn

Til gengæld har jeg lige nu hoppet med på Thomas’ lille mini cut; “cutvember” 😀 Et lille mini cut næsten 5 mdr før en konkurrence diæt kan man godt tillade sig, især da jeg ikke kører det som en crash diet. Jeg har blot skruet mit daglige kcal indtag ned med 350 kcal og ligger således nu på 2150 kcal. Det er stadigvæk meget fint antal kalorier til mig; når jeg kører konkurrence prep plejer jeg at skulle ligge og cykle mellem 1500-1700 kcal. Jeg laver ingen makro tracking udover proteiner, så jeg sørger for at få minimum 130 gram proteiner om dagen og derefter sørger jeg bare for at ramme min kcal total. Min nuværende vægt er 68,2 kg og jeg håber på at kunne smide 1,5 – 2 kg i løbet af måneden. For den nysgerrige, ville det lande mig på cirka 3 kg over min seneste form på scenen ( d v s efter væskeudtømning), som set på billedet ovenfor.

Samtidig er jeg startet på et nyt træningsprogram og er gået fra fullbody 4 x om ugen til 2+3 split, d v s træning 5 gange om ugen. Jeg har trænet fullbody i rigtigt lang tid efterhånden og er blevet meget glad for det (igen). Til gengæld har jeg lidt behov for at der sker noget andet med træningen lige nu, så et 6 uger’s afbrud med 2+3 split bliver meget sjovt 🙂

 

Og apropos træning, er det nu blevet tid til at tage afsted og træne ben!
Fortsat god søndag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s