Hygge weekend i Torekov

Her til aftenen er vi lige kommet hjem efter et par dejlige dage på Torekov hotel, hvilket ligger i den nordvestlige del af Skåne, ud til Kattegat. Jeg har besøgt Torekov hotel flere gange efter hånden, og synes virkelig at det er en perle. Jeg er langt fra en erfaren besøger af klassiske “resorter”, så jeg har ikke meget at sammenligne med, men indtil videre er dette definitivt min favorit 🙂

dinnertime

Det som jeg sætter pris på ved Torekov hotel er at det ikke er så stort; jeg kan nemlig ikke lide store resort hoteller hvor der løber mennesker rundt alle vegne og lokalerne får da hurtigt mere præg af fælles lokaler ved siden af camping pladser eller steder som frikirkelige grupper samles på, når de skal holde møder. Derudover er lokelerne mega lækre og indretningen er SÅ hyggelig, med åben pejs og lækre sofa områder. De har også et lille spa med en helt fin størrelse for én som mig, som ikke er en spa-dyrker. Jeg kan dog stadigvæk nyde at slappe af i en varm udendørs pool ude i den friske efterårsluft og så er det altid sjovt at udfordre sig selv i isvandstønden! 😀

dinnertime2

Vi tog direkte over til Torekov efter arbejde i fredags og indledte opholdet med afternoon tea, hvor vi fik svensk kladdkaka (en klassisk svensk chokoladekage som minder meget om en brownie), kanelsnegle og et bjerg af “knæk-kage”, eller hvad man skal kalde det. Det var en masse forskellige nødder og blandet tørret frugt som var blevet bagt i en karamel lavet af sukker, honning og havrefløde indtil det blev hårdt nok til at holde sammen som en kage. Meget sødt, meget lækkert og meget mættende! Afternoon tea blev også serveret om lørdagen, men der var vi så mætte efter al den lækre mad vi fået i løbet af det første døgn, så der blev det bare til kaffe for min del 🙂

Vejret var ret køligt det første to dage, men det gjorde ikke så meget, i stedet bidrog det bare yderligere til hyggen! Vi havde alligevel pakket både Magic og Pandemic; Reign of Cthulhu, som jeg købt for nylig, og havde planlagt at bruge meget tid på at spille spil. Pandemic; Reign of Cthulhu var meget sjovt! Pandemic, for dem som ikke spillet det, går hurtigt fortalt ud på at man som spillere samarbejder om at bekæmpe spredningen af en infektion. I Reign of Cthulhu er det ikke en infektion du bekæmper, men i stedet samarbejder spillerne om at forhindre “the awakening of Cthulhu the Ancient One”, hvilket vil medføre at verden går under som et resultat af at menneskerne bliver sindssyge. Dette bekæmper spillerne ved at samarbejde om at lukke portaler fra den dimension hvor Cthulhu og andre horrors befinder sig, samtidig som spillerne selv skal kæmpe imod deres egen tiltagende sindssyge. Et vel designet horror board game, synes jeg 🙂

drinksnmagic

teaandboardgame

Og så synes jeg bare generelt at konceptet spil og lækre drinks er meget undervurderet 😀

Sidste dag kom dog solen frem, så vi gik en lille tur ned til havet og nød den smukke udsigt og den friske luft. Hver gang jeg er et sted tæt på hav, lover jeg mig selv at en dag bo et sted tæt på vand. København ligger i og for sig ud til vand, men har bare ikke hav og strand som en del af byen på samme måde som f eks Barcelona har. Det kan være, at fremtiden byder på det en dag 🙂

torekovstrand

Nu vil jeg spise aftensmad og lave meal prep til den kommende uge. Fortsat god søndag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s